Kraftmuseet

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

2011 - Allsangkveld i Ungdomshallen

Museumslaget for NVIM arrangerte allsangkveld 18.oktober 2011. 

Disse sangkveldene utpå høsten er blitt tradisjon, og folk møter villig opp.  Vi var nok litt betenkte da dagen opprant fordi regnet øste  ned i bøttevis.  Men det hindret ikke ”menigheten” i å møte opp.

Vi har hele tiden vært så heldige å ha med oss Nappe og orkesteret, nå kalt ”Trubadurene”.  Uten dem hadde det nok vært i tammeste laget.  Denne gangen var de bare tre personer, Nappe Grytli, Magnus Jørgensen og Per Drotningsvik.  Men gutta stod på, og folk sang av hjertens lyst.

Som en morsdom overraskelse kom seks unge kvinner fra Etiopia og Eritrea. De går på voksenopplæringen, og Nappe har fått dem med på å danne et lite klassekor.  De hadde øvd TO ganger hittil, men jammen slo de til med ”Blåmann, Blåmann”,  ”Blåveispiken” og ”Jeg gikk en tur på stien”.  Et imponerende og kjempehyggelig innslag.  Nappe oppfordrer alle som går på språkopplæringen til å bli med og synge i kor, og vi håper flere blir med, for jeg tror de unge damene syntes det var moro.  Det gjorde publikum også

Matpause hører med på disse kveldene, og vi har kjekke hjelpere som sørger for både kaker og kaffe.

Vi har kalt sammenkomstene for ”Hver med sitt nebb”, og det betyr at alle er velkommen til å delta og ha en hyggelig kveld sammen med oss !

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Kraftmuseet

Norsk vasskraft- og industristadmuseum


Naustbakken 7, 5770 Tyssedal
Telefon: 53 65 00 50
post@kraftmuseet.no