Kraftmuseet

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

NCE Tourism, Fjord Norge og Reisemål Hardangerfjord

 

Til tjeneste for reiselivet. I 2009 ble Fjord Norge klyngen gitt status som Norwegian Centre of Expertise (NCE). NCE-deltagelse henger svært høyt og er gitt til 12 sentre totalt. Sentrene er et statlig delfinansiert nasjonalt program, administrert i et samarbeid mellom Innovasjon Norge, SIVA og Norges Forskningsråd. NCE Tourism startet i hovedsak opp i 2010. Oppdraget til NCE Tourism er å fasilitere utviklingen av Fjord Norge klyngen både i henhold til klyngens visjon og mål, og i forhold til NCE programmets rammer og ambisjoner. 

 

 

 

 

Fjord Norge AS er reisemålsselskapet for de fire Vestlandsfylkene. I tett samspill med næringen selv, koordinerer de det internasjonale markedsarbeidet.

Fjord Norges visjon er å være det mest profesjonelle og slagkraftige destinasjons- selskapet i Europa. Selskapets skal posisjonere Fjord Norge som verdens mest attraktive destinasjon for natur- og opplevelsesferier.

Fjord Norge AS skal gjennom målrettet internasjonal markedsføring bidra til økt trafikk og sesongforlengelse og dermed tilrettelegge for bedret lønnsomhet i reiselivstilknyttede bedrifter i regionen. Fjord Norge AS skal ved formidling av markeds- kunnskap bidra til at reiselivsnæringen i regionen tilbyr markedstilpassede produkter og tjenester.

 

 NCE-Tourism logo    FjordNorway logo  Reisemål Hardangerfjord logo

      

 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Kraftmuseet

Norsk vasskraft- og industristadmuseum


Naustbakken 7, 5770 Tyssedal
Telefon: 53 65 00 50
post@kraftmuseet.no